středa 18. ledna 2012

Red Lips

Vždycky jsem je obdivovala na stránkách módních magazínů, ale nikdy jsem se neodvážila to vyzkoušet na sobě. Možná je to tím, že v čechách, konkrétně v Plzni, pro to lidi nemají pochopení. Tuhle sobotu se překonám a vyrazím na maturitní ples s red lips:)
Obecně platí pravidlo, že pokud jde o líčení, měli by být výrazné buď oči nebo rty. Na beauty focení se dá samozřejmě udělat vyjímka a výsledný efekt je skvělý, ale v běžném životě bych si tohle asi netroufla.


Red Lips
-pouze natural stíny, popřípadě žádné
-decentní černé oční linky
-výrazné obočí (možná se budete divit, ale upravené obočí udělá úplně jiný dojem!)


Pokud plánujete strávit s Red Lips celý večer, musíte je na to důkladně připravit. Nejdůležitější je peeling a hydratace. Pokud nevlastníte scrubík od firmy LUSH, postačí zubní kartáček, kterým krouživými pohyby zbavíte rty suché kůže. Poté potřete rty pořádnou vrstvou hydratační tyčinky (osobně se mi osvědčila Neutrogena). Necháte hydrataci působit alespoň půl hodiny a pak rty zbavíte přebytečného jeleního loje (aby nebyly lesklé, ale ani vysušené) jinak se rtěnka bude rozpíjet. Záleží jen na vás jestli použijete konturku, já osobně jí nepoužívám. Rty přetřete vrstvou rtěnky, aby byla barva sytá. Pak jen vezmete kapesníček a obtisknete do něj rty a je hotovo!


Omlouvám se za kvalitu, ale je to jen webkou:)

Žádné komentáře:

Okomentovat